editorial

Hvis man aldrig har været forælder, så tror man, at sådan noget med at amme kommer af sig selv.

Brysterne bliver jo fyldt med mælk i tiden op til fødslen, og så finder ungen selv hen til brystet for at få noget at spise, for det er det, som den skal overleve af det første stykke tid, så det er lavet sådan fra naturens side, at barn og moders bryst skal fungere sammen.

Men det er bare ikke altid, at det fungerer på den måde, så man kan få brug for en ammevejledning til den sag, hvilket kan forefindes via https://www.dinfoedselsterapeut.dk/ammevejledning/

Heldigvis er vi meget frimodige med at amme, så man kan sagtens se kvinder amme i samfundet, uden det er noget, der er tabubelagt, eller man ser ned på, så det er et emne, man sagtens kan tale om – selv når der er problemer.

Ammevejledning skaber forbindelse mellem barn og mor

Nogle gange er man i den situation, at ens bryster måske ikke skaber mælk, og man bliver tit nødt til at se nærmere på modermælkserstatning, når ungen skal passes af andre.

Måske er barnet ikke meget for at komme hen til brysterne, eller det foretrækker det ene bryst fremfor det andet.

Nogle af tingene kan måske være uskyldige, men ens barn er jo ens et og alt, så man vil gerne vide alt her, som man kan.

Selv når man får et barn mere – eller et mere igen – så har kroppen også forandret sig, så man kan have brug for en opdateret ammevejledning, der passer til det sted, som man er i livet.

Tidligere benyttede mange mennesker sig af ammere, som man kunne overdrage ens børn til, så de kunne få noget mad hos de andre, men den slags er heldigvis gået i glemmebogen med tiden, da man fik modermælkserstatning.