Står du for at skulle besøge din tandlæge – eventuelt efter flere års pause? Så kan du med fordel tage et kig på Tandlægerne i Klarup.

Hvem er Tandlægerne i Klarup?

I området omkring Gistrup, Klarup og Storvolde finder du Tandlægerne i Klarup – en vel etableret tandlæge klinik med mange år på bagen. Tandlægerne i Klarup råder over intet mindre end to dygtige og veluddannede tandlæger med flere års erfaring inden for behandling af alle typer patienter, samt komptetente klinik assistenter, som hjælper tandlægerne i deres daglige virke.

Hos Tandlægerne i Klarup er mottoet: ”Sunde og funktionsdygtige tænder hele livet”. Dette betyder, at Tandlægerne i Klarup efterstræber behandling, som både forebygger og behandler de værste dårligdomme i tænder og tandkød, med det formål at sikre, at du kan beholde dit blivende tandsæt livet igennem.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægerne i Klarup som min tandlæge i Gistrup?

Er du bosiddende i det oven for nævnte område, giver det mening at vælge en lokal tandlæge. På den måde vil dine tandlæge besøg ikke være til så stor ulejlighed i hverdagen, hvilket vil hjælpe på din motivation til at komme af sted.

Hos Tandlægerne i Klarup er du sikret professionel og omsorgsfuld behandling, som tager udgangspunkt i dine og i dine tænders behov. Uanset om du blot kommer ind for at få foretaget dit årlige eller halvårlige tandeftersyn med tilhørende rensning af tænder og mundhule, eller om du skal have foretaget en mere omfattende procedure som for eksempel en rodbehandling eller en isættelse af et implantat, kan du regne med, at der bliver sat den nødvendige tid af til netop din behandling.

Tandlægerne i Klarup har i øvrigt et princip om, at tandpine behandles samme dag. Når der opstår tandpine, er dette nemlig som regel et symptom på, at der allerede er sket skade på tænder eller tandkød – og så er det vigtigt at begrænse skaden i videst muligt omfang.

Du kan læse mere om Tandlægerne i Klarup på tandlaegerne-klarup.dk